zondag 12 februari 2017

Politieke-partij-JezusLeeft-en-de-tweede-kamer-verkiezingen-in-2017

Jezus Leeft is een vrij nieuwe politieke partij en die doen mee aan de 2e kamer verkiezingen op woensdag 15-3-2017. Zie ook de site www.jezusleeft.nl.

Stemmen op de partij zijn stemmen voor:
Het leven / weg bij maar nog wel samenwerking met de Europese Unie / een duurzame en groene samenleving / een eerlijke en sociale samenleving / Israël / Jezus / beter onderwijs /

Wel of niet mee eens partij programma:
Je kan er wel of niet mee eens zijn met een partij programma. Maar er is bij elke politieke partij wel 1 of meer punten waar je helemaal niet of gedeeltelijk niet mee eens bent.
Maar ook andersom want er zijn ook bij elke partij wel 1 of meer punten waar je volledige of gedeeltelijk mee eens bent. (probeer zo goed als mogelijk te kiezen)

Bij houden:
Probeer niet telkens op het laatste moment of alleen in de verkiezing periode bij te houden van de politieke stand punten en wat ze willen en doen. Dan krijg je mogelijk een minder goed beeld Maar houdt het regelmatig bij. Houdt het regelmatig in de gaten wat er gebeurd.
het hoeft niet kramp achtig. Met regelmaat in de 4 jaren bij houden wat er gebeurd en gezegd wordt kan je een betere keuze maken. Zie ook de tv zender NPO politiek
(Ga stemmen hoe dan ook er komen er 150 leden in als jij wel of niet stemt je hebt invloed)

Buiten de politieke partij Jezus Leeft zij er ook anderen christelijke partijen zoals, die ik in mijn keuze van de 1e to de laatste zou kiezen:

1e JEZUSLEEFT www.jezusleeft.nl
2e CU Christen Unie www.christenunie.nl
3e SGP  Staatkundig Gereformeerde Partij www.sgp.nl
4e CDA Christen Democratisch Appèl www.cda.nl

Zoals je ziet kies ik De 1e JEZUS LEEFT

Geef deze vrij nieuwe partij een kans.
De echte Jezus geeft jouw ook een kans.
Wanneer je die kans verpruts is er vergeving en krijg je weer een tweede kans.
De Heer geeft je vele kansen.


STEM want elke stem heeft invloed hoe klein het ook is iedereen kan iets betekenen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten